Najpopularnije ekstenzije su one na češljiće jer su obično najjeftinije, najnježnije za kosu, ali se i najbrže stavljaju te skidaju iz kose. Toliko su jednostavne za stavljanje da ih mnoge djevojke i žene same stavljaju u udobnosti svoga doma. Cijeli postupak uopće nije kompliciran, a ovome u prilog ide i podatak da je na zapadu u prodaji set s ekstenzijama na češljiće koji je zamišljen tako da se ekstenzije svakog jutra postavljaju, a navečer skidaju. Za stavljanje ili skidanje potrebno je svega petnaestak minuta tako da se sve pretvara u rutinu koja je brzo gotova, a garantira lijep izgled. Ove su ekstenzije zamišljene da dugo traju jer se ne lome za vrijeme spavanja te se peru odvojeno od prirodne kose, što ih minimalo oštećuje.

No, ako ste se ipak odlučili za obične ekstenzije na češljiće na našem tržištu, znajte da se one nazivaju i vikend rješenjem, odnosno idealne su za svatove, poslovne ručkove, važna fotografiranja i slične događaje na kojima je potrebno zablistati. Ekstenzije na češljiće obično najbolje izgledaju nekoliko dana, najviše do tjedan dana, a potom ih je potrebno ili ponovno učvrstiti ili skinuti.

Ako ste kupili ekstenzije na češljiće putem internetske trgovine ili oglasnika te ih želite sami staviti u kosu, evo kako to trebate učiniti. Na pramen prirodne kose treba staviti malo laka za kosu i to na dio uz korijen, a potom to mjesto natapirati češljem sa sitnim zupcima i onda ponovno nasprejati malo laka za kosu. Nakon toga se pričvrsti ekstenzija s češljićem, ali tako da češljić bude što bliže korijenu kose. Postupak je potrebno ponoviti sa svakom ekstenzijom, a potom uživati u svom novom, lijepom izgledu. Ekstenzije na češljiće mogu biti valovite, ravne ili pak mogu izgledati kao veoma popularni poni repovi te se mogu stavljati i u dugu i u kratku kosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *