kstenzije na klipse

Ekstenzije na češljiće najpopularnije su vrste ekstenzija jer se najbrže i najjednostavnije stavljaju, a na isti takav način skidaju. Djevojke i žene koje su dovoljno spretne s rukama čak ih mogu naučiti same stavljati iako se uvijek preporučuje da ih stavljaju stručnjaci. No, tko god vam ih stavljao, ekstenzije na češljiće odlično su rješenje iz mnogo razloga. Jedan je razlog što možete staviti ove ekstenzije i držati ih svega nekoliko dana da dobijete osjećaj kako je to imati ekstenzije i želite li ih imati na dulje staze. Drugi je razlog što ne oštećuju kosu kao neke druge, dugotrajnije ekstenzije. Treći je razlog što su najjeftinije. Dakako, cijene variraju s obzirom na kvalitetu materijala od kojeg su napravljene, ali primjerice traka s pet klipsi može se naći za 199 kuna, traka s tri klipse za 113 kuna, a s dvije 79 kuna. Priznat ćete, ovo nije prevelika cijena koju treba platiti da bi se iskušalo nešto novo i nešto što nam itekako može poljepšati izgled. Cijena, dakako, varira i s obzirom na duljinu ovih ekstenzija, ali i širinu trakica pa trebate izabrati ono što vama najbolje odgovara.

Ekstenzije na klipse moguće je staviti za neka posebna događanja, primjerice za važno fotografiranje na poslu, za odlazak u svatove i slične svečanosti ili samo za glamurozni izgled za subotnji izgled.  Ako su napravljene od prave kose mnogo su izdržljivije i kvalitetnije. Ovakve ekstenzije smiju se peglati do temperature od 160 stupnjeva, fenirati, šišati i bojati, dakle baš kao i prirodna kosa.

Ako vas je oduvijek zanimalo odakle dolazi kosa za ekstenzije za kosu, onda znajte da se najčešće radi o kosi iz Azije, a ondje djevojke često upravo prodajom kose uzdržavaju svoje obitelji. Međutim, ovo nije ujedno i najkvalitetnija kosa na tržištu, a upravo takva dolazi  iz Rusije. Ruska kosa smatra se najboljom kosom za izradu ekstenzija za Europljanke jer ju nije potrebno izlagati raznim kemikalija i sličnom kako bi promijenila strukturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *