slikaMnogo je razloga da stavite ekstenzije u svoju kosu. Uglavnom je to stoga jer želite ljepšu kosu ili kosu koja je gušća i dulja. No, koji god razlog bio, treba znati da postoji nekoliko različitih načina da se stave ekstenzije u kosu. Prvi način su ekstenzije s kopčom. Ako oduvijek želite eksperimentirati s ekstenzijama za kosu i svaki dan je oblikovati na drugačiji način, onda su ekstenzije za kosu s kopčama pravo rješenje za vas. Ovo je najnježnija metoda za kosu te ujedno najjeftinija, ali i najbrža. Radi se tako da se umeci jednostavno pričvrste za pramenove prirodne kose.

Dobra stvar je i što se lako skidaju te ih možete skinuti ako vam se ne sviđaju. Također, one izrazito spretne djevojke i žene mogu ih same stavljati, samo ako se odluče na to. Sljedeća metoda stavljanja ekstenzija za kosu je povezivanje kosom.  Ovo je dobro ako želite dugotrajniju promjenu te ih nije moguće tako lako skinuti kao ekstenzije na češljiće.

Ova je metoda dosta skupa, ali i daje najbolja rješenja, no mora se ponavljati svakih otprilike četiri mjeseca, odnosno ovisno o brzini rasta vaše kose, ali i u kakvom je stanju općenito vaša kosa.  Ove ekstenzije se stavljaju tako da se u biti vežu za prirodne pramenove. Postoje postupci toplog i hladnog povezivanja te  Povezivanje kose ultrazvukom, stlačenim zrakom ili laserom uobičajena je visoko-kvalitetna topla tehnika koja kosi daje više volumena i dužinu.

Hladna tehnika zapravo označava pletenje ekstenzija za prirodne pramenove. I za kraj tu je i stavljanje ekstenzija lijepljenjem. No, ovdje je veoma važno kakvo se ljepilo koristi jer ono loše može veoma naštetiti kosi. Također, skidanje je veoma teško i dugotrajno. Moguće je i lijepiti više pramenova koji su na traci pa se cijela traka lijepi. No, u slučaju da otpadne jedan pramen, može povući cijelu traku za sobom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *